Webmail

Hodaj Shpk është një firmë tregtare me eksperiencë 20 vjeçare në tregun shqiptar. Pjesë e aktivitetit të kompanisë është import-eksporti i pllakave, pajisjeve hidrosanitare, produkteve ushqimore, detergjentë dhe produkte të tjera të konsumit të përditshëm. Gjithmonë duke sjellë vlerë të re në treg, për të ndihmuar konsumatorët të marrin atë që kanë nevojë, dëshirojnë dhe preferojnë.


GROS MARKET

Gros Market


Gros Market është një supermarket në ambjentet e firmës HODAJ në Autostradën Tiranë-Durrës, që ofron artikuj të shumëllojshëm, mes të cilëve mund të gjeni cmime të leverdisshme shumice por edhe cilësi europiane. Produkte ushqimore, detergjentë, shampoo, kujdesi personal janë disa nga kategoritë e produkteve që mund të blini në Gros Market.

PLLAKA

Fantazia nuk ka kufij
Pllaka


Eksperienca 20 vjecare eshte nje siguri per te gjithe klientet qe ne ofrojme produktet me cilesore dhe me cmimin me te mire ne tregun shqiptar. Modelet dhe trendi me i ri europian, vjen menjehere ne Shqiperi.

Katalogu

Detergjente dhe Ushqimore
Katalogu


Per te patur nje ide me te qarte te produkteve tona ushqimore dhe te detergjenteve te ndryshem, ju mund te shihni katalogun tone. Nese deshironi me shume informacion per nje produkt, mund te na kontaktoni duke ju referuar me numrin perkates.
Shkarkojeni katalogun ketu.